Darrerament el Torneig de Halloween ha acaparat tota la nostra atenció i també la de molts companys escaquistes, fet que ens ha dut a superar les 36.000 visites a la nostra web, 3.000 més de les que comentàvem en l’edició del llibret del 10è aniversari tan sols fa un parell de mesos. Molts de vosaltres ja el teniu a les vostres mans i em consta la bona acollida que ha tingut. El podeu consultar a la pàgina de Documents, ja que l’hem incorporat a un nou canal ISSUU on penjarem tots aquells documents importants que conformen la història del Club.

També hem obert una nova pàgina d’àudio-visuals, on trobareu vídeos de les classes amb en Marcelo Panelo i altres que siguin d’interès. Ens podeu suggerir els temes que més us interessin i mirarem d’incorporar-los perquè els tingueu a l’abast.

Nous socis

Durant aquests dos darrers mesos el Club no ha parat de créixer. Estem a prop d’arribar als 100 socis, dels quals més de 50 en actiu. Us ho podíeu imaginar, socis fundadors? Habitualment els donem la benvinguda amb nom i cognoms. Però em permetreu que, en aquesta ocasió, us enviï a la pàgina de Jugadors. En són tants que em fa por d’oblidar-me d’algun o alguna d’ells. Benvinguts tots i totes al que ja és el vostre Club!

Nota: els que habitualment feu la fotografia oficial de la temporada potser seria convenient que enguany incorporéssiu a la càmera un gran angular o un “ull de peix”. Em temo que, si no, no hi cabrem tots a la foto.

«Dobladitos»

Un dels motius de l’increment és l’alt nombre de nens i nenes que s’han apuntat a les nostres classes. De totes les edats i tots els nivells. Alguns han anat directes als nivells mitjà i superior, entre ells la Irene Planella, una nena de tan sols 4 anys que, a manca de confirmació oficial, és possiblement la jugadora federada més jove d’Espanya. I, atenció, que guanya partides! No parlem pas d’un títol honorífic.

9a Trobada Infantil 2015D’altres «dobladitos», la majoria, estan, com és el més normal, en el nivell inicial. Alguns, com ens va dir la seva mare, dels escacs només sabien que hi havia quadres blancs i negres. He dit “sabien”, en passat, perquè, amb només dues classes, ens han demostrat una voluntat i una capacitat d’aprenentatge que em fan pensar que, possiblement, estiguin preparats per competir molt abans del que imaginàvem.

Amb tanta canalla ens hem hagut de multiplicar. Per sort, comptem també amb la col·laboració de la Lucía Enríquez, una «dobladita» de 9 anys que, amb unes ganes increïbles d’implicar-se, ens ajuda amb els més petits, cosa que li agraïm profundament. Ensenyar i aprendre, tot alhora. És l’esperit del Peón Doblado, el mateix que estarà present en la propera Trobada Infantil que celebrarem el dissabte 12 de desembre a les nostres instal·lacions.

Lliga Catalana

Ben aviat s’iniciarà el torneig per equips. Aquest any en presentarem quatre: un a 1a provincial, un a 2a i dos a 3a provincial, per afavorir la participació de la majoria de socis i també per facilitar el rodatge dels «dobladitos», que, a més, competiran en el Torneig Comarcal d’Edats —i amb molt bones perspectives—.

Hem de preparar la renovació de les fitxes federatives i ens cal que ens confirmeu si desitgeu elo FIDE o no. En el cas dels nous jugadors, necessitem que tots aquells que vulgueu participar en la Lliga o en altres competicions individuals ens ho feu saber. Podeu utilitzar qualsevol dels canals habituals: presencial, telèfon, whatsapp, correu… i us facilitarem els impresos necessaris.

En principi, les quotes socials i els descomptes seran els mateixos de la temporada anterior —els podeu trobar a la pàgina de Quotes socials—, a manca de la ratificació de l’Assemblea General de Socis que també estem preparant i de la qual aviat us en comunicarem la data i l’ordre del dia.

Tornejos

Malgrat tota la feina que hem esmentat, molts «doblados» i «dobladitos» hem tingut temps de participar en diversos tornejos individuals. I amb gran èxit en molts casos. Però com que ja m’he allargat massa, això ho deixarem per la propera entrada.