[loc interj] Abans del partit, expressió d’ànim als jugadors que denota confiança en el resultat. Després del partit, expressió d’incredulitat respecte del resultat.

Ambdós significats són aplicables en aquest cas. Perquè, vejam, siguem honestos (qualitat escassa darrerament): ¿de debò algú esperava que aconseguíssim un empat contra el Gavà, un dels probables candidats a l’ascens? La majoria no, ni tan sols el més optimista. ¿Oi, David (Julià)?

En fi, un bon empat que contribueix a la consecució del triplet. No és el triplet que desitjàvem, tres victòries, però aquesta setmana, si més no, hem aconseguit tres empats: al del primer equip hi hem d’afegir el de l’equip «B» contra el Castellbisbal i el dels «dobladitos» contra el Comtal, que va venir amb un jugador menys.

Aquest diumenge, i degut a la grip, no he pogut estar present al terreny de joc, ni tan sols a les grades, així que la crònica serà una mica més breu.

Però m’agradaria destacar almenys un jugador de cada equip. Pel que fa a l’equip «A», en David Páez, que no podrà jugar gaires rondes aquest any, però que en aquesta va participar ben concentrat i va arrencar unes merescudes taules contra un jugador superior (en ELO, en edat i en experiència). Quant a l’equip «B», en Sergi Cuenca, que va sumar la seva tercera victòria i es col·loca com a pitxitxi provisional. I d’entre els «dobladitos», en Xavi Escaler, que va sumant punts, no només en el Campionat per Equips, sinó també en el Comarcal.

I la setmana que ve, tots ben repartidets: de Martorell a Castelldefels, passant per les Corts, ben a prop del Camp Nou. Però la crònica de la jornada estarà puntual amb tots vosaltres, encara que l’hagi de fer via GPS.

De moment, però, ja podeu consultar els quadres de resultats a la pàgina relativa al Campionat per equips. També, si voleu més informació, podeu connectar-vos a la pàgina de la Federació, on trobareu les actes, resultats, jugadors, etc., seleccionant el grup que voleu veure.