Recentment s’ha celebrat el VI Torneig d’escacs base de l’ACE (Associació de Clubs d’Escacs del Baix Llobregat), reservat a jugadors i jugadores fins a la categoria sots-18.

El dissabte 11 de maig, a les instal·lacions del Club d’Escacs Unió Coral de Sant Feliu, s’hi van acostar uns quants «dobladitos» (i algun que ja s’afaita), disposats a plantar cara durant les nou rondes que es disputaven, a un ritme de joc de 10 minuts a finish per jugador.

Els participants van ser Pol Álvarez en la categoria sots-8; Andrea Navarro, David Álvarez, Xavier Escaler i Alexis Gutiérrez en la sots-10; i Sergi Cuenca en la sots-18.

Amb un total de 50 participants, els emparellaments ens van deparar diversos enfrontaments «doblados», començant per una partida entre l’Andrea i el Xavier, seguint per una altra entre el Sergi i el Pol, i finalment, a la 5a ronda, entre l’Andrea i el Pol.

Destaquem, en la classificació final, la 6a plaça absoluta d’en Sergi Cuenca, 3r en la categoria sots-18. I en la categoria sots-8, la 2a plaça d’en Pol Álvarez.

ACE2013_DSCN0301

D’esquerra a dreta: Alexis Gutiérrez, Xavier Escaler, Andrea Navarro,
Pol Álvarez, David Álvarez i Sergi Cuenca.

Emulant El Jueves, hem penjat només una foto, però n’hi ha més. Les trobareu en l’àlbum Picasa que han compartit els companys de la Unió Coral Sant Feliu. Si teniu paciència, podreu veure alguns dels nostres «doblados» i «dobladitos» participant o seguint la jornada atentament. Si no n’heu tingut prou, també podeu veure les que va fer en Xavier Escaler sr., en la pàgina de Participació en Tornejos individuals de la nostra web.