Fa uns quants dies, el dissabte 6 de juliol, se’ns casava en José Ortega, antic soci i membre de la Junta Directiva del nostre club, a qui la majoria coneixeu per «Kocar». L’esdeveniment va tenir lloc a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, ja que actualment en Kocar juga en el club d’aquesta vila.

BodaKocar_dsc_8579I cap allà ens vam dirigir en José Archilla, la seva parella, la Doris, i un servidor, Ignasi Archs. Degut a uns petits problemes de configuració del GPS —més que res, perquè els serveis secrets nord-americans es tornessin bojos per esbrinar on redimonis anàvem— ens vam decidir per la ruta turística i així vam arribar una hora més tard del compte. Una mica avergonyits —una cosa és que la núvia arribi una mica tard, però una altra és que ho facin els convidats— finalment vam entrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament, ja que el casament encara no havia començat. Pel que es veu, el lloc, si no el coneixes, és més complicat per arribar-hi del que sembla i no vam ser els últims en fer acte de presència.

Ja amb tothom present a la sala, es va iniciar la cerimònia, que va oficiar el regidor de l’Ajuntament Àngel Profitós, company de club d’en Kocar. Durant una estona, si més no, vam gaudir de la felicitat i alegria d’ell i de la Sònia Moles, la seva parella i, pocs minuts després, la seva esposa. Després dels petons de rigoBodaKocar_dsc_0261r —i dels bisos també de rigor reclamats per l’audiència—, el regidor, ara com a jugador d’escacs, ens va deixar anar una perla: «Els jugadors d’escacs som els únics esportistes que som capaços de reunir-nos més de cent en una sala i que tot el que haguem parlat en quatre hores hi càpiga en mig full.» És d’aquelles frases que es recorden.

I ja cap a fora. Pluja d’arròs i fotos amb els convidats. Després d’uns petits entrebancs —a la Sònia, rutilant com totes les núvies, se li enganxaven una vegada i una altra els tacons en la tarima de fusta que hi havia a la plaça, com podeu veure a la foto—, els nuvis van aconseguir acabar la sessió fotogràfica.

BodaKocar_dsc_0263Des del Club d’Escacs Peón Doblado els volem desitjar a la Sònia i al Kocar tota la felicitat del món. Les portes del nostre club sempre les tindreu obertes. I també, com ens vas suggerir, recollim el testimoni de la teva proposta: un matx de germanor entre el Peón Doblado i les Franqueses, amb anada i tornada. Hi treballarem perquè sigui una realitat al més aviat possible.