Ho sentim, companys. Sabem que no és una expressió massa adequada, però entendreu la nostra indignació quan aquest matí, ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora, hem rebut una notificació del jutjat comunicant-nos que el sindicat (sic) Manos Limpias havia presentat una querella contra el Club per (presumpta) heretgia durant l’organització del Torneig de Halloween.

Pensàvem que els temps de la (Santa) Inquisició quedaven molt lluny, però, pel que sembla, continuen ben vius.

Confiem, però, en la Justícia, i desitgem que el jutge desestimi la querella. Si no és així, presentarem les al·legacions pertinents, tot i que no podem descartar que s’arribi a judici, en el qual cas haurem de contractar els serveis d’un advocat perquè defensi els interessos del nostre Club i, si cal, obrirem un compte de micromecenatge per sufragar-ne les despeses. Esperem no haver d’arribar a aquest extrem, tot i que ens hem de preparar per qualsevol eventualitat. Us en mantindrem informats.

Aviat començarà la Lliga Catalana i això no ens ha d’influir. Hem de competir al màxim nivell, oblidant-nos d’allò que molts anomenen “l’entorn”. Sublimem la ràbia que ens envaeix i reflectim-la sobre el tauler, lluitant fins al final per a aconseguir el punt d’equip.