…i en solitari!!! Qui ens ho havia de dir! Els més vells del Club no recorden una situació així, almenys en 2a categoria. Sí, només és una circumstància del calendari, perquè ara ens venen tres partits del màxim nivell. Però de moment hem presentat les nostres credencials per a l’ascens, tot i que haurem de lluitar fins al final.

Aquesta setmana, contra el Gavà, després de superar un fred de nassos (per no dir una altra cosa), ens vam imposar per 6 a 2. En Roberto es va estrenar en el per equips amb una derrota. Encara li falta rodatge i acomodar-se al ritme de joc, però aviat anirà sumant puntets pel Club. Després van venir dues taules inesperades als primers taulers, però la resta vam rematar la feina guanyant les nostres partides.

Però l’alegria encara no s’havia acabat. En sortir vam trucar a l’Eduard, que havia dut els nostres “dobladitos” a Barcelona i ens va comunicar que també havien guanyat el seu match per 3 a 1. Els nanos estaven molt contents i nosaltres encara més, veient que la nostra feina comença a donar els seus fruits. Només va perdre en Xavier, el benjamí del grup, que jugava al primer tauler i, per tant, ho tenia més difícil. També ell guanyarà aviat i ajudarà a sumar punts per al nostre equip sub-12.