Com cada any, abans de Nadal, finalitzen les partides d’escacs del Torneig “Viejo Piano” —no així els escacs, que els taulers hi són permanentment a disposició de tots aquells que vulguin jugar-ne una partida—.

Aquest any el guanyador ha estat, novament, en Francisco José Pérez “Batusi”, que l’any passat no va poder optar als premis en haver-se de retirar per motius personals. Darrera d’ell i pujant ELO, en Joan Bosco Tebar, un altre jugador que assoleix els 1900 punts d’ELO Piano. I en tercer lloc, Antonio Serrate, que repeteix posició respecte a l’any passat, però manté els seus 2000 i escaig punts d’ELO.

Taula Final "Viejo Piano" 2011

Aquí teniu la taula final del Torneig. En ella podreu veure la classificació de tots els “doblados”, amb noves incorporacions que s’han estrenat aquest any i que aviat, ben segur, agafaran el ritme d’aquest Torneig peculiar però molt, molt atractiu. Cal remarcar la classificació de l’Eduard Calbet, que s’ha endut el premi del seu tram i del Dani Garcia, que, per un punt de Bucholz, ha estat superat per en Javi Jiménez i no ha pogut guanyar el trofeu del seu tram.

I ara —bé, passat festes— a preparar el llibret, en el qual figuraran, com sempre, diverses partides comentades. En aquesta ocasió espero convèncer l’Orelvis Pérez, mestre FIDE que ara ens està donant unes classes magistrals al Club, perquè sigui el comentarista d’enguany. I un cop s’hagi acabat el Campionat de Catalunya per equips, un matí de diumenge d’abril o maig, el lliurament dels trofeus i el “vermutillo” habitual.