Ja fa un temps vam endegar aquesta web per donar a conèixer el club d’Escacs Peón Doblado i les seves activitats. Dissortadament no vam poder omplir-la de continguts i tan sols anaven penjant la informació més bàsica.

A partir d’aquest curs hem decidit potenciar-la. No és tant una renovació de cap a peus, ni molt menys, només es tracta d’estructurar-la i que pugueu trobar tot allò que us interessa: qui som, què fem, què pensem fer, enllaços d’interès, etc.

Això vol dir que durant un temps, la web estarà “en obres”. Però no us trobareu la imatge típica, no. Podreu seguir-hi accedint, però potser quan actualitzeu una pàgina o us connecteu d’un dia per l’altre, trobareu diferències, diferències que esperem siguin per millorar-la.

Us demanem disculpes per les molèsties que això us pugui ocasionar i ens agradaria que ens diguéssiu les vostres opinions i suggerències per tal de fer-la més útil i interessant. A poc a poc anirem aconseguint que la web sigui un punt central d’informació del nostre club.