Un diumenge assolellat, fred, però amb un sol que s’agraïa, sobretot si has d’anar a la platja. I a Sitges ens rebien els lleons, que, pel que sembla, el darrer any han pres vitamines.

El partit contra el Sitges “C” començava força bé: en Ramon guanyava sense desgastar-se les neurones, l’Ignasi feia abandonar el seu rival a la jugada 16 i en “Jorda” col·locava el 3 a 0 al marcador.

Mentrestant, l’Eduard s’embolicava amb la francesa —no pas la Barbara Perrusset, qui, per cert, devia estar allotjada a l’hotel on jugàvem i va baixar a la sala uns minutets, acompanyada d’una amiga—. El cel començava a ennuvolar-se i el Dani perdia la seva partida poc després que l’Eduard. 3 a 2, però encara hi havia esperances.

I en Daniel Peirón ens donava el quart punt. Només quedaven en David GM i en DJ Yebra. En David, apurat de temps, perdia qualitat i havia d’abandonar. I el tocata d’en DJ Yebra anava baixant de revolucions i s’acabava aturant, mentre el cel, a fora, es cobria de núvols.

Resultat final, doncs, 4 a 4, un empat que ens dóna el primer ½ punt, però que sap a poc, per les expectatives que teníem.

AndreaRonda2Equips2013

L’Andrea Navarro jugant el final de la partida contra Jonathan Quisbert.

L’equip «B», per la seva banda, feia ruta cap a Igualada. I allí, contra l’Igualada “B”, guanyava per 3 a 1. Tenint present que només hi van anar tres, en José M. Archilla, en Roberto i en Sergi Cuenca, podem dir que compten les seves partides per victòries. Esperem que la bona ratxa duri força temps.

Quant als «dobladitos», aquesta setmana, contra el Peona i Peó “B” van patir una mica més. L’Alexis jugava contra un nen invident que les tocava d’allò més bé —i mai millor dit— i que l’acabava vencent. Els germans Álvarez, David i Pol, tampoc aconseguien batre els seus respectius rivals. Només l’Andrea salvava l’honor amb unes taules en un final de rei i peó contra rei i peó que podeu veure a la foto. Així doncs, 3½ a ½, però amb alegria i ganes de seguir progressant.

I això és tot per aquesta setmana. Només un apunt final. Després del matx contra el Sitges “C”, en Ramon em preguntava si sabia què eren les sitges. La meva resposta era encertada, però la idea que ell en tenia també. Podeu saber-ho consultant aquests enllaços: Viquipèdia, Diccionari de Geologia i Diccionari de la Llengua Catalana.