S’està convertint en un costum —beneït costum!—, però no hi ha massa cosa a explicar. En una jornada forana, les corresponsalies no han enviat els teletips amb les seves cròniques, però, donat el resultat, tampoc no és massa important. Ara bé, potser serà una funció a afegir a les tasques dels capitans. O crear una nova figura per les rondes en què no juguem a casa: la de corresponsal —de guerra, que els escacs no són sinó una batalla, incruenta, això sí—.

L’equip «A» jugava a Cornellà, un barri d’Almeda —o això diuen els seus veïns—. El resultat, malauradament, no va ser el 6 a 0 que es va produir a… Montilivi, en l’enfrontament futbolístic entre el Girona i el Lugo —ja estàveu pensant una altra cosa, eh?—. Tanmateix vam guanyar per 4½ a 1½, amb derrota d’en DJ Yebra i unes taules d’en Dani Garcia Llargués que en aquell moment ja ens asseguraven el punt del matx.

Walk on the Wild Side by Lou Reed on Grooveshark

L’equip «B», amb l’absència del “presi”, Eduard Calbet, per lesió, jugava contra l’Espiga de les Corts, a prop del Camp Nou, on la nit abans s’havia produït també un 6 a 0 —aquest cop sí que l’heu encertada—. Aquesta proximitat va fer que plantegéssim un 4-2-3-1, tàctica futbolística —i ordre de finalització de les partides— que ens va permetre guanyar per 4 a 0.

L’equip «C» va tenir el desplaçament més llarg per jugar contra el Castellet. Amb una barreja de joventut i experiència, aconseguia la victòria per 3 a 1. No podia anar millor, ja que no vam poder presentar més que tres jugadors.

I a l’equip «D» de moment no hi ha qui l’aturi: tots els partits guanyats per 4 a 0, aquest diumenge contra el Catalunya de Barcelona. Seguim imbatuts, a més d’invictes, una setmana més.

I ara comentarem una miqueta el Comarcal infantil i juvenil. Hi hem participat amb nou «doblados» i «dobladitos»: en Sergi Cuenca i Jesús Martínez en el sots-18; David Romero, David Álvarez i María José Naharro en el sots-12; i Xavier Escaler, Pol Álvarez, Nahoa Martín i Andrés Daniel Navarro en el sots-10.

Comarcal2014_grupEl torneig es va disputar durant cinc dissabtes consecutius a diverses seus de la comarca, entre elles Sitges, a l’hotel dels lleons —el recordeu?—. Posats a destacar algun dels nostres cadells de lleó, hauríem de fer-ho amb en Xavier Escaler, que va aconseguir 4½ punts en 7 rondes, acabant en la 7a posició del seu grup d’edat.

I perquè recordeu els lleons de Sitges, us proposo el següent vídeo de la Katy Perry, una Jane moderna (sense en Tarzan, el rei dels micos), en color i perduda a una jungla on no hi ha lleons però sí tigres.

Ara, a descansar una estona, que potser en alguna ronda us necessitarem per reforçar algun dels nostres quatre equips.