Diuen que no hi mal que duri cent anys. El problema és que el bo encara dura menys. I a nosaltres la bona ratxa no ens ha arribat al mes.

Sabíem que la Rubinenca “B” seria un equip difícil. I ho va demostrar guanyant-nos per 6 a 2. Només van aguantar el tipus els nouvinguts: en Roberto, que va obtenir el seu primer punt del torneig contra un jugador invident, i en David Páez, que va rebre la visita de la seva xicota i amb la moral pels núvols va arrencar unes taules en el 7è tauler contra un 1846. I el mig puntet que falta és del Xavi, que va signar unes taules sobre la botzina: només li quedaven 6 segons quan va trobar la jugada que, segons el seu rival, li evitava la derrota. Us posem la posició a continuació. Les nostres anàlisis dels dilluns diuen que, a no ser que es cometés un error garrafal, les negres no perdien amb diverses jugades, però si en trobeu una que faci guanyar les blanques, feu-nos-ho saber.

Malgrat la derrota, continuem en posicions d’ascens. Aquesta setmana rebem el Molí Nou, un altre dels equips potents del grup. És el nostre Tourmalet particular. Si el superem ens quedarà un mes per aconseguir noves victòries que ens portin cap a la Primera provincial. Posarem tota la carn a la graella i us ho explicarem puntualment.