FestaEsport2013_DaniPeironTots hem escoltat aquest mot en més d’una ocasió. I què passa quan algú pronuncia aquesta paraula? Efectivament: instants després, una llum encegadora immortalitza el moment per a la posteritat.

Així, d’aquí uns anys podrem recordar el nostre company José Daniel Peirón recollint el trofeu de la Festa de l’Esport de Cornellà 2013 [cliqueu per veure totes les fotos de l’acte], que l’acredita com el nostre pitxitxi de la temporada.

Tampoc no oblidarem el vermut i posterior lliurament de premis del Torneig d’Escacs «Viejo Piano» 2012. A la foto hi som gairebé tots els «doblados» que hi vam participar i un parell que encara no ho són, però quasi…

ViejoPiano2013_vermut

D’esquerra a dreta, dempeus: Martí Aguilà, José María Archilla, Eduard Calbet, Diosdado Jaén «Jorda» i Alfonso Pardo. Ajupits: Daniel Garcia Llargués i Ignasi Archs.

I ja que la cosa va d’imatges, uns deixem un gràfic que hem elaborat recentment, on queda palesa l’evolució de la massa social del nostre club. El millor de les gràfiques és que, habitualment, no necessiten explicació. Per tant, aquí la teniu: vosaltres mateixos en podeu treure les conclusions.