Aquesta ha estat una jornada estranya. O potser seria millor dir atípica. D’entrada, en Dani, el custodi de les claus, de les claus de l’armari on guardem els rellotges, es trobava indisposat sobtadament i l’Eduard havia de realitzar un servei d’emergència —als quals ja està ben acostumat—, però aquest cop en moto en lloc d’ambulància —tot i que una farmaciola tampoc no li hauria anat gens malament—.

Finalment, i amb uns vint minuts de retard —que detrèiem del temps de tots els nostres jugadors—, aconseguíem asseure’ns a disputar les partides contra l’Esplugues “B”, el nostre rival del dia.

I quan ja crèiem que tot estava solucionat, sonava una nova veu d’alarma: alguns dels rellotges, amb les presses, no s’havien programat convenientment i no incrementaven els 30 segons reglamentaris. Nova aturada per solucionar-ho i, després d’una estoneta barallant-nos amb els programes, ara sí, per fi, tots ben assegudets i… a jugar!!!

Amb els nervis, i davant la presència de la seva filla Paula, en Ramon deixava escapar el primer punt. En David Guirado signava també unes taules ràpides amb el seu rival, que tenia ganes de tornar a casa amb la seva dona. A continuació —l’ordre dels factors no altera el producte— en Flores i l’Ignasi guanyaven la seva partida amb sang freda i el nostre nou fitxatge, en David Julià, perdia la seva per la manca de rodatge després d’uns anys sense jugar.

El matx estava empatat a 2½, però la resta de partides no convidaven a l’optimisme. I, efectivament, en Xavi perdia mentre que l’Eduard i en Jorda es treien de la màniga unes taules que deixaven el marcador final en 3½ a 4½.

Pel que fa als nostres “dobladitos“, tal com vaig dir la setmana anterior, s’enfrontaven a un dels millors equips del grup, les Franqueses “A”, que venia amb tres nois amb ELO consolidat —un d’ells, 1832—, la qual cosa vol dir que ja fa un temps que juguen. Ni en Javier, ni l’Àlex ni el Xavi podien superar la major experiència dels seus rivals. Només l’Andrea, que havia de jugar al quart tauler i que no tenia contrincant amb qui fer-ho, sumava un puntet per l’equip.

Només ens queda agrair als nostres rivals, Esplugues “B” i les Franqueses “A”, la seva comprensió i paciència davant dels contratemps d’aquesta jornada. El seu fair play ha fet que els partits es desenvolupessin amb una certa normalitat malgrat tot. Gràcies a tots i us assegurem que n’hem pres bona nota per solucionar els problemes que hem tingut avui.