No, no em refereixo a aquell personatge que apareixia a la sèrie Smallville, sobre un Superman adolescent, sinó a la fletxeta verda que la Federació Catalana d’Escacs col·loca al costat dels equips que pugen o promocionen. Fins ara havíem aconseguit mantenir-la a prop nostre, però aquesta setmana, pel Sonnen, ens l’han arravatada la Rubinenca “B” i el Castelldefels “B”.

El nostre enfrontament amb el Molí Nou es va saldar amb una derrota per 6 a 2, previsible, ja que jugàvem contra el possible campió de la categoria. Els dos punts són fruit del David Guirado, que, un cop superada la grip que l’ha tingut out durant uns dies, sumava la seva tercera victòria en tres partides. 100% d’efectivitat. L’altre punt eren les dues taules del Dani —qui si no— i del Ramon, que van sumant a poc a poc. I al 5è tauler l’Eduard no podia superar a en Francesc Garnica, que fa poc havia escrit alguns comentaris a la nostra web.

Els propers partits seran decisius per a l’ascens, ja que ens enfrontarem als nostres rivals directes. És hora de tornar a sumar i recuperar la nostra estimada fletxeta verda.

Pel que fa als nanos, una derrota per 4 a 0 contra el Vilafranca, l’equip que lluita amb les Franqueses “A” per ascendir a la Categoria Preferent Sub-12. Precisament el seu pròxim rival és aquest equip i, per tant, tampoc no ho tindran gens fàcil. Però així van aprenent jugades i posicions que a les classes de vegades no es poden veure i això els ajudarà a guanyar altres partides en el futur, un futur potser més proper del que ens pensem.