I per fi s’ha acabat el 27è Torneig “Viejo Piano”. Tal com vaig comentar en l’anterior post, el resultat pel que fa als “doblados” ha estat l’esperat, tot i que no ha estat el millor resultat: tots quatre vam perdre contra els nostres respectius rivals. Així i tot, el Kocar, com vaig dir, ha guanyat el trofeu sel seu tram i jo he acabat quart del Torneig, després dels tres “monstres” que hi havia aquest any, i també he guanyat el trofeu del meu tram.

Aquí us poso la taula final del Torneig. Si cliqueu a sobre la podreu veure en un tamany més gran (ho he fet pensant sobretot amb el Dani). Finalment el campió ha estat Juan Gámez, seguit de Miquel Fernández-Díaz i d’Antonio Serrate. És a dir, un resultat previsible, tot i que a priori no es podia determinar l’ordre final. Novament, i ja fa uns quants d’això, el campió de l’any anterior no repeteix al següent, la qual cosa fa que el torneig sigui més dinàmic i interessant.

Com sempre, ara a preparar el llibret, en el qual figuraran tres partides comentades pels tres vencedors, una cadascun, i cap a l’abril o maig, el lliurament dels trofeus i el “vermutillo” habitual.