Després de l’estrès del Campionat per Equips, haureu notat que la relaxació també ha arribat a la nostra web i els articles estan més espaiats en el temps.

Però, tal com diuen els Facto Delafé y las Flores Azules en el seu tema Mar, el poder del mar, «estonosepara» (podeu escoltar-lo, si voleu, clicant sobre el nom de la cançó). I així és. L’activitat del Club continua. És el torn, com vam dir en un article anterior, dels tornejos individuals. Més endavant farem un resum de com ens ha anat als “doblados” en aquells tornejos en què hem participat, però, si esteu neguitosos i ho voleu saber ja, consulteu la pàgina d’Activitats Individuals, on trobareu aquesta informació.

Els nostres “dobladitos”: d’esquerra a dreta: Andrea Navarro, Alexis Gutiérrez i Xavier Escaler.

Algun d’aquests tornejos, això no obstant, ja s’ha acabat. Concreta- ment, el VI Torneig d’Escacs Base de l’Associació de Clubs del Baix Llobregat, celebrat a Sant Feliu de Llobregat, amb la participació de tres dels nostres “dobladitos“: l’Andrea, el Xavi Escaler i l’Alexis. I no ens podem queixar: el Xavi, segon, i l’Alexis, tercer, en la categoria sub-8. En la sub-10 l’Andrea no va poder repetir la seva exitosa participació en el Campionat de Catalunya d’edats del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès i va ser superada pels seus rivals. Tot i així, com podeu veure a la foto, estava contenta i feliç amb la seva participació. Potser en el proper torneig en Bambi li durà més sort.

I què dir de l’Alexis. Encara no fa un any que va aprendre a moure les peces entre un munt de caselles blanques i negres i ja ha guanyat el seu primer trofeu. La seva felicitat —i la de la seva mare— no es poden explicar amb paraules. Esperem que segueixi guanyant premis —i, sobretot, que no se’n cansi—.

I ja per acabar —de moment— una menció especial per al Molí Nou, el campió del nostre grup i finalment subcampió de 2a provincial. Enhorabona a tot l’equip, a veure si l’any vinent podem tornar a competir amb ells a 1a provincial.