No només els adults —o sèniors, segons la nomenclatura de la Federació—, juguem tornejos. Els sub-x —denominació que només fa referència a l’edat— també tenen el seu espai. Per això des del Peón Doblado organitzem, conjuntament amb l’AMPA del CEIP Els Pins, un Campionat Inter-Escolar, que aquest any ha celebrat la seva 4a edició.

Un total de 14 nens i nenes de 6 a 12 anys, entre “dobladitos” i d’altres escoles, hi ha participat. El vencedor n’ha estat l’Andoni Cascan, un alumne avantatjat del Xavi, que va aconseguir el ple: 7 de 7. En segona posició, l’Àlex Gil, i en tercera, el primer “dobladito”, el Javier Grueso, que, tot i no començar massa bé, va guanyar les tres darreres rondes i es va fer amb el bronze.

El millor sub-10 va ser el Pau Bru, del CEIP Anselm Clavé, i el trofeu al millor sub-8 se’l va endur el nostre jugador Xavier Escaler.

Cal destacar també el ½ puntet que va aconseguir l’Isaac Díaz, el nostre benjamí, en el primer torneig en què participava. I en la darrera ronda s’enfrontaven les nostres “dobladitas”, l’Andrea i la María José, amb triomf d’aquesta, que conduïa les blanques.

Podeu trobar la classificació final a la pàgina del Torneig Inter-Escolar.