A poc a poc anem millorant la web, incloent-hi noves pàgines i funcions. Alguns socis ens havien demanat d’incorporar el típic problema del dia que apareix a moltes webs i blogs d’escacs. Però l’estructura de la nostra web no permetia que el tauler es veiés complet.

Això ens va obligar a rumiar —cosa gens difícil quan jugues a escacs— i vam trobar una solució: col·locar el problema en una pàgina completa. El problema ocult de la columna lateral només és un enllaç, una mena de porta a aquesta pàgina. Obriu-la. Hi trobareu, no un, sinó tres problemes diferents, amb tres nivells de dificultat cadascun i a una mida apta per a miops, perquè no ens augmentin les diòptries intentant resoldre’ls. Esperem que us agradi i en gaudiu.

També, ara que aviat començarà el Campionat d’Equips de Catalunya, si voleu assabentar-vos dels darrers articles, us podeu subscriure al canal RSS de les entrades que trobareu en l’apartat de gestió web de la columna de la dreta. És un procés molt senzill i així rebreu la notificació per mitjà del vostre navegador o del vostre programa de gestió del correu (Outlook™ o similar).