Per fi hem començat el nostre II Torneig Social. Sí, ha costat, però en 10 anys d’existència és el segon que fem. Ja tocava! I la voluntat és que esdevingui una més de les activitats habituals del nostre club, just després de la Lliga Catalana (en importància i en dates).

Ens hi hem inscrit un total de dinou jugadors, entre socis, familiars i amics, i podeu seguir les rondes i la classificació en l’enllaç que us he deixat més amunt.

El club, com vaig dir en l’anterior entrada, continua creixent: més de 30.000 visites a la web i nous socis que s’han inscrit darrerament: Juan Antonio Nieto, Miguel Pavón, Armand Gutiérrez, els nens Antoni Almendros i Álvaro Ayala —els benjamins actuals dels club—, i l’Antoni Busanya, un dels socis fundadors, que ha tornat a inscriure’s tot i que mai no havia perdut totalment el contacte amb nosaltres. Els hi donem la benvinguda i esperem que gaudeixin d’aquest club que ara també és el seu.

No vull pecar d’optimista, però, si continuem amb aquest esperit i aquestes ganes de fer coses i de millorar el club en tots els aspectes, estic convençut que aquest any, el del nostre 10è aniversari, el tancarem amb més de 50 socis, la qual cosa nos llena de orgullo y satisfacción. D’acord, ja sé que és una frase molt suada, però per una vegada que la puc fer servir…

Per acabar, us deixo una foto realitzada per en Dani Llargués on podeu veure l’Iván Humanes signant la seva primera novel·la, amb un servidor esperant el seu torn a la dreta de la imatge.

IvanHumanes_signant

P.S.: Suposo que us haureu adonat que aquesta entrada ha estat en silenci tota l’estona. Això es deu a que la plataforma Grooveshark, amb la qual enllaçàvem amb les cançons, ha hagut de tancar. Però tot en aquesta vida té solució: a partir d’ara la música vindrà de la mà de la plataforma Goear. Només haureu de fer un petit esforç, ja que no és possible la reproducció automàtica: així que doneu-li al play, sisplau.