Almenys aquest el vam guanyar. Perquè els titulars del Viladecans, sabent que s’hi jugaven les darreres possibilitats de permanència, van jugar hipermotivats i van anar sumant un punt rere l’altre amb l’excepció del de l’Eduard, a qui el seu rival no aconseguia batre i va acceptar les taules. L’única alegria va ser el punt del Ramon, el nostre suplent de luxe, que va guanyar l’únic suplent del Viladecans. 6½ a 1½, un resultat que refreda —com el temps que va fer el diumenge— les nostres expectatives de romandre a la 1a Provincial. Però no les anul·la: queden tres jornades i haurem d’espavilar. I ens en sortirem, d’això segur.

Tourmalet

I l’equip «B» sumava dos puntets més contra l’Abrera “B”, els del 1r i 4t taulers, on jugaven el José María Archilla i el Sergi Cuenca. Continuem, gràcies als altres resultats de la jornada, en la posició de promoció. Però ara comença el Tourmalet, una pujada que ens pot conduir —i mai millor dit— a l’ascens de categoria. Caldrà escalfar bé i pedalar amb bon ritme. Això sí, sense recórrer al dopatge, que en el Peón Doblado advoquem pel fair play. Bé, un cafetó abans de la partida sí que està permès.

I, finalment, les tres darreres rondes sense moure’ns de Cornellà. Com a locals o com a visitants, tots dos equips anirem de la mà per a aconseguir, cadascun, els nostres objectius.