El mateix dissabte que es lliuraven els trofeus de l’Open de Martorell, pel matí se celebrava el I Torneig d’Escacs sub-14 de Martorell. En aquesta primera convocatòria, només s’hi inscrivien 11 nens, entre ells el nostre “dobladitoÀlex Espinosa. El torneig es va desenvolupar en forma de lligueta entre tots els participants, i l’Àlex aconseguia acabar el matx en la segona posició, obtenint un diploma acreditatiu. Sembla que Martorell se’ns dóna força bé als jugadors del Club.

Una setmana més tard, el diumenge 2 de desembre, hem d’anar al barri del Guinardó de Barcelona. El CE Peona i Peó, que deu el 50% del seu nom a la gran quantitat de jugadores que en formen part, organitzava el II Actiu Femení Mas Guinardó.

D’esquerra a dreta, les nostres “dobladitasAndrea Navarro i María José Naharro, i la seva companya en el grup J, la Mar Giró. (Foto: Ramon Povill.)

Amb el lema «Peones avancen», a més d’un grup A reservat a jugadores federades d’un nivell més alt, n’hi havia un grup amistós per a jugadores en formació i altres aficionades als escacs. En aquest grup hi van participar les nostres dues “dobladitas”, l’Andrea Navarro i la María José Naharro. Juntament amb una altra nena, la Mar Giró, van formar l’equip J, ja que aquest grup es disputava per equips. Com al club on jugaven, van aconseguir el 50% dels punts, 2 de 4, i van acabar molt contentes de la seva experiència. A la foto les podeu veure amb la seva companya circumstancial. Podeu veure’n més, si voleu, en l’àlbum Picassa que ens ofereix Ramon Povill, fotògraf de l’esdeveniment.

I per a acabar aquesta entrada a la web, un recordatori important: aquest dissabte 15 de desembre celebrem una nova Trobada infantil, la cinquena que organitzem. Us hi esperem a tots i a totes, i així els nostres “dobladito” i “dobladitas” ens podran explicar amb tots els detalls la seva participació en aquests tornejos.