Izzy1996Va ser el leit-motiv de la conversa post partits, a banda, és clar, dels comentaris sobre les partides, el resultat i les perspectives. Els que anéssiu al lavabo durant la jornada ja sabreu de què parlo. O no. Perquè versions n’hi havia per tots els gustos. Així que serà millor deixar que el CSI faci la seva feina i un cop analitzat… el que fos, ja ens informaran de les seves conclusions.

Pel que fa a la jornada, va ser molt similar a l’anterior. En el cas de l’equip «A» gairebé calcada. Quatre taules, entre elles la d’en Rubén Martín —que s’estrenava amb el Peón Doblado i que va haver de lluitar contra una defensa numantina—, tres derrotes i una única victòria (no direm que va ser per incompareixença, que així sembla més meritòria). El resultat final, per tant, 3-5 a favor del Gran Penya «B».

L’equip «B» també va aconseguir el mateix resultat que la setmana anterior, 3-3, aquest cop contra el Castelldefels «B», però sense taules. Com als escacs, o blanc o negre, amb victòries del Sergi Cuenca, qui, en aquest cas, estrenava el seu caseller a la Lliga Catalana d’enguany, i de José María Archilla i Roberto de la Fuente, els quals prenen avantatge en la classificació del pitxitxi.

L’equip «C» s’enfrontava al Sant Feliu «E», que va venir amb dues baixes. En aquesta ocasió havíem pogut completar l’equip, però en Francesc Xavier Escaler, pare d’en Xavi, un dels nostres «dobladitos», i en Miguel Cabrillana es van quedar sense rival. Així que, per matar el temps, es van entretenir jugant entre ells. Malauradament, ni en Manuel Cardoso ni en Xavi Escaler van aconseguir puntuar i ens vam haver de conformar amb el 2-2.

Aprofito aquest moment per donar la benvinguda al club a en Francesc Xavier, el primer pare d’un soci que es federa al club, i a en Rubén Martín, el primer Mestre Català «doblado», amb els quals desitgem compartir moltes partides —i, si són victorioses, millor que millor—.

I Know But I Don’t Know by Blondie on Grooveshark

El Comarcal

El dissabte es van jugar noves rondes, però aquesta jornada no va ser gaire fructífera. En el sub-12 i el sub-10 només podem comptabilitzar una victòria —i per incompareixença— d’en David Álvarez. L’alegria ens la va donar el sub-8, amb les victòries de l’Aitor Jiménez i d’en Miguel Cabrillana, que se situen, amb 3½ punts, a la 5a i 6a posició respectivament.

Queda la darrera ronda, que se celebrarà el proper dissabte 14, a les 9:00 h, al Citilab de Cornellà. Us convidem a tots els que pugueu perquè vingueu a animar els nostres «dobladitos» (per via telepàtica presencial, que en el nostre esport el silenci és fonamental). Encara hi ha possibilitats que alguns dels nostres petits companys estiguin ben amunt en la classificació final.