La vida és un procés de canvi constant. I en això estem. Però els canvis que s’albiren, tot i ser dolorosos, ens acabaran enfortint. L’any vinent, el Peón Doblado complirà deu anys i, malgrat tots els entrebancs que ens hem trobat pel camí, la voluntat dels socis, els «doblados», és la de tirar endavant amb més ganes que mai.

Hi haurà problemes —administratius, organitzatius, esportius…— però, amb empenta i ganes de treballar, ens en sortirem. Ho hem fet fins ara i no veig per què no hauria de continuar essent així.

Per començar, cal que celebrem una assemblea extraordinària. Els punts a tractar seran els següents:

  1.  Renovació dels estatuts.
  2.  Renovació de la junta directiva.
  3.  Aprovació de les noves quotes socials.
  4.  Actualització del logotip del club.

A hores d’ara, tots n’haureu rebut ja la convocatòria, on trobareu més detalls de les propostes a tractar i de la nova composició de la junta directiva. Serà el proper diumenge 30 de novembre, a les 10:30 h en segona convocatòria, a la seu del club, l’Espai Esportiu Sant Ildefons.

Hi haurà, òbviament, un 5è punt, el de precs i preguntes, que pretenem que serveixi per comentar el present i el futur de l’entitat, sobretot les activitats que es poden realitzar durant el 10è aniversari —esperem les vostres idees i aportacions— i també la forma d’organització i el repartiment de les tasques necessàries perquè el club funcioni millor que fins ara.

De moment, com cada any, ja n’hi ha una en què podeu col·laborar tots: la venda de loteria de Nadal, amb el mateix número de sempre —hi ha coses que no canvien—:

20918

Ja podeu recollir els talonaris de participacions a les oficines del club. Recordeu que és una de les principals fonts d’ingressos de què disposem i, per tant, quantes més paperetes es venguin, més possibilitats per comprar llibres, material d’escacs i educatiu, donar classes, etc.

Abans d’acabar, un petit apunt musical. En l’anterior entrada vaig proposar diversos temes per il·lustrar-ne la present. Dissortadament no hi ha hagut massa vots i s’ha produït un empat entre dos de les cançons suggerides, així que he fet com en les subhastes: en cas d’igualtat d’ofertes, la primera que arriba és la que s’enduu el gat a l’aigua (el FIFO, en llenguatge informàtic). (I, a més, lligava perfectament amb aquest escrit.)

Changes by Faul & Wad Ad Vs. Pnau on Grooveshark

Però com que som demòcrates —de debò, que darrerament s’abusa en excés del mot—, us asseguro que el tema que ha empatat —o entaulat, per utilitzar una paraula més pròpia de la nostra afició, els escacs— el faré servir properament, abans no acabi l’any actual.

I ja per finalitzar, com alguns de vosaltres sabreu, la Federació Catalana d’Escacs ha actualitzat la seva web, per la qual cosa els enllaços als vostres ELO donen l’error 404, tan típic —i molest— a Internet. Tan bon punt l’FCE enllesteixi la renovació, posarem al dia els enllaços perquè pugueu accedir-hi correctament.