No recordo una altra jornada que durés tant. Fins a les 2 o un quart de 3 no va acabar la darrera partida, la que va guanyar en José María Archilla al seu rival.

En l’equip «A» era en Diego Flores qui tancava el matx contra el Molí Nou, anotant-ne el darrer punt després de demanar una planella addicional que, finalment, no va caldre. Així, va tancar el marcador en un 3½ a 4½, amb la victòria també d’en Daniel Peiron i les taules del Dani, l’Eduard i el David Guirado. Continuem en 7a posició i depenem de nosaltres mateixos, però haurem de puntuar en les dues darreres rondes.

L’equip «B», per la seva banda, només aconseguia el punt esmentat de l’Archilla contra el Sant Feliu “D”, que ens manté encara en 2a posició, en lluita, justament, contra aquest equip. Ara queden dos dels conjunts més potents del grup i si aconseguim mantenir la plaça de promoció serà tot un èxit, tenint en compte que és el primer any que presentem un segon equip.

I els «dobladitos» seguien la tònica d’aquest diumenge. Tres dels taulers acabaven ràpid sense aconseguir puntuar. Però en quedava un, el primer, on jugava en Javier Grueso, que continuava lluitant quan alguns taulers del primer equip ja havien acabat. Realment no és massa habitual que les partides dels «dobladitos» s’allarguin tant, i això vol dir que cada dia milloren i que el mat del pastor ja està superat. Finalment en treia unes taules per no deixar el marcador a zero en l’encontre contra l’Olesa. Ens queda només un repte: guanyar almenys un partit, ja que, fins ara, el màxim que s’ha aconseguit són tres empats. Ànims! Queden dues jornades i el repte encara és possible.