I cava sense boicots. Aquests eren els premis que s’atorgaven al Torneig de Ràpides de la Festa Major d’Estiu de Parets del Vallès el diumenge 29 de juliol d’enguany.

I cap allà se n’hi van anar els «doblados» més afamats (i alguns vam faltar perquè teníem altres compromisos, que si no…)

L’Eduard, custodiant els pernils.

En fi, la qüestió és que, pel mòdic preu de 5 euros, els companys de Parets van oferir als 86 participants que s’hi van inscriure una botifarra picantona i un refresc. I de premi, tres pernils i més botifarres i cava pels 50 primers.

En Dani, triant la seva botifarra.

En Dani Garcia acabava en el lloc 31è amb 5 punts i s’enduia una botifarra de propina cap a casa. El nostre “pecident”, l’Eduard Calbet, aconseguia 4 punts, però es quedava amb les ganes, ja que, per culpa del Buchholz, finalitzava 51è, fora dels premis. Podeu veure la cara que se li va quedar en l’article de Ramón Caro a la web del Club d’Escacs Mollet. També hi trobareu més fotos, una petita crònica i la classificació final.

I el darrer «doblado», en David Páez, aconseguia 3 punts i acabava en un discret lloc 77è. A la classificació el trobareu rebatejat com a Guillermo. Suposo que l’alta participació va desbordar una mica la gent de Parets, que van anar de bòlit per inscriure tothom.

En definitiva, un matí per gaudir dels escacs i de la bona teca. Propera parada, lOpen de Badalona, L10, estació de La Salut (i no em pregunteu si pública o privada).