HalloweenChess2015

BASES DEL TORNEIG

GENERALS

 1. Dia de joc: Dissabte 31 d’octubre de 2015.
 2. Hora d’inici: El torneig infantil sub-14 començarà a les 10:06 del matí. El torneig d’adults s’iniciarà a les 17:06 de la tarda.
 3. Local de joc: Local social del Club d’Escacs Peón Doblado, a l’Espai Esportiu Sant Ildefons (av. Línia Elèctrica, 1, de Cornellà de Llobregat), a les sales 1, 2 i 3 (1a planta).
 4. Torneig no vàlid per elo. El torneig no computarà per cap tipus d’elo: ni FIDE, ni FEDA, ni català, ni tampoc per l’elo dels Carpats.
  Hi podran participar tots els jugadors i jugadores que ho desitgin, federats o no.
 5. Per què un torneig de Halloween? Volem celebrar un dia terrorífic. La sala de joc estarà ornamentada amb motius que aniran des de l’horror clàssic al terror més actual. Hi haurà disfresses i maquillatge. Projectarem pel·lícules (mudes) i hi haurà sorpreses. I al bell mig de tot això, el més important: el nostre torneig d’escacs! Et perdràs el primer torneig Halloween Chess?
 6. Haig de venir disfressat? No necessàriament. Si ets adult i véns abillat optaràs al premi Frankenstein. Si jugues el torneig infantil, a més, tindràs descomptes en la inscripció.
 7. Avís als pares: La decoració del torneig infantil i la del torneig d’adults serà molt diferent. Si vols inscriure el teu fill o la teva filla en el torneig d’adults i és menor d’edat, tingues-ho en compte. En el torneig d’adults no hi haurà restriccions ni per a la decoració ni per a l’emissió d’imatges i hi haurà certs elements que podrien resultar-li desagradables.
 8. L’organització es reserva el dret a modificar algun punt d’aquestes bases en funció de les circumstàncies que es poguessin produir. Si fos el cas, se n’informarà als participants, que podran mantenir o no la seva participació.

PARTICULARS
Torneig infantil

 1. Obert a nens i nenes nascuts després del 30 d’octubre de 2001.
 2. Quan heu dit que és? El dissabte 31 d’octubre de 2015 a las 10:06 hores.
 3. La incompareixença injustificada del jugador o jugadora a qualsevulla de les rondes suposarà la seva eliminació del torneig.
 4. Nombre de rondes i ritme de joc: 6 rondes de 6 minuts + 6 segons d’increment per jugada, segons les normes del sistema suís. L’aparellament es realitzarà mitjançant programa informàtic.
 5. Desempats: Buchholz –1, Buchholz total, resultat particular. L’ordre dels desempats se sortejarà un cop finalitzat el torneig.
 6. Inscripció: Per correu electrònic a peondoblado@gmail.com.
 7. Quota d’inscripció: 5 euros si no véns disfressat. Si véns disfressat la inscripció serà de 2,50 euros. Al final del torneig hi haurà un aperitiu per a tothom.
 8. Data límit d’inscripció: Divendres 30 d’octubre de 2015.
 9. Límit de jugadors: El torneig està limitat a 33 jugadors. Se celebrarà si s’inscriu un mínim de 16 jugadors. En cas de no assolir aquest mínim, la responsabilitat de l’organització es limita a la devolució de la quota d’inscripció.
 10. Premis:
  1r classificat: Trofeu especial Halloween
  2n classificat: Trofeu especial Halloween
  3r classificat: Trofeu especial Halloween
  Millor sub-8: Trofeu especial Halloween
  Millor sub-10: Trofeu especial Halloween
  Millor «dobladito»: Trofeu especial Halloween (per als nens i nenes socis del Peón Doblado)
  Premi Frankenstein a la disfressa més terrorífica: Trofeu especial Halloween i devolució de la quota d’inscripció.
 11. Qualsevol qüestió no contemplada en aquestes bases es resoldrà segons la normativa FIDE i les decisions de l’àrbitre, que seran inapel·lables.
 12. Vine! Segur que no ho oblidaràs.

PARTICULARS
Torneig adults

 1. Grup únic conformat segons la normativa d’elo FIDE.
 2. Quan heu dit que és? El dissabte 31 d’octubre de 2015 a las 17:06 hores.
 3. Limitat a jugadors i jugadores de menys de 2666 punts d’elo.
 4. La incompareixença injustificada del jugador o jugadora a qualsevulla de les rondes suposarà la seva eliminació del torneig.
 5. Nombre de rondes i ritme de joc: 6 rondes de 6 minuts + 6 segons d’increment per jugada, segons les normes del sistema suís. L’aparellament es realitzarà mitjançant programa informàtic.
 6. Desempats: Buchholz –1, Buchholz total, resultat particular. L’ordre dels desempats se sortejarà un cop finalitzat el torneig.
 7. Inscripció: Per correu electrònic a peondoblado@gmail.com.
 8. Quota d’inscripció: 6,66 euros. Els jugadors i jugadores amb un elo 1666 tindran inscripció gratuïta. Al final del torneig hi haurà un pica-pica per a tothom.
 9. Data límit d’inscripció: Divendres 30 d’octubre de 2015.
 10. Límit de jugadors: El torneig està limitat a 66 jugadors. Se celebrarà si s’inscriu un mínim de 33 jugadors. En cas de no assolir aquest mínim, la responsabilitat de l’organització es limita a la devolució de la quota d’inscripció.
 11. Premis:
  1r classificat: 66,66 euros i trofeu especial Halloween
  2n classificat: 36,66 euros i trofeu especial Halloween
  3r classificat: 16,66 euros i trofeu especial Halloween
  1r classificat tram fins a 1866 elo: 16,66 euros i trofeu especial Halloween
  1r classificat tram 1867 a 2066 elo: 16,66 euros i trofeu especial Halloween
  Millor sub-16: Trofeu especial Halloween
  Millor major 66: Trofeu especial Halloween
  Premi Frankenstein a la disfressa més terrorífica: Trofeu especial Halloween i devolució de la quota d’inscripció.
 12. Qualsevol qüestió no contemplada en aquestes bases es resoldrà segons la normativa FIDE i les decisions de l’àrbitre, que seran inapel·lables.
 13. Vine! Segur que no ho oblidaràs.

[Versió PDF de les bases]

[Jugadors i jugadores inscrits]