Ja fa una mica de temps des de l’anterior entrada, però això no significa que el Club s’hagi aturat; ans al contrari, està viu i ben viu.

Per començar, ara disposem de més dies per a reunir-nos al local. Concretament, tots els dilluns, de 20:15 a 23:00 hores ens podem trobar per jugar, comentar partides o les activitats futures. Us esperem veure a tots i així anar preparant també els equips del proper Campionat de Catalunya.

Les classes infantils també van a bon ritme, amb un total de 29 nens i 2 nenes, repartits entre les escoles d’Els Pins i Anselm Clavé de Cornellà,  l’escola Lleó XIII de Barcelona i les que es donen al nostre local social, al Poliesportiu de Sant Ildefons. Properament, el dissabte 17 de desembre a les 9:30 h realitzarem una Trobada infantil al nostre local, per conèixe’ns tots: pares, nens i nenes, professors, socis del Club… Hi esteu tots convidats.

I sense oblidar-nos del Campionat de Catalunya per Equips. Ja n’estem preparant els equips que presentarem, amb la gairebé segura novetat d’un equip infantil. Ganes no ens en falten. I segur que els nostres alumnes també volen competir amb altres nens i mesurar els seus coneixements.