L’estiu s’apropa i amb ell també tot un seguit d’activitats: festes majors, tornejos d’escacs diaris, de ràpides… La vida continua i des del Club d’Escacs Peón Doblado ens hi volem afegir organitzant també diverses activitats.

D’entrada, abans d’acabar aquest mes, el dimarts 29 de maig organitzem una Jornada de Portes Obertes al col·legi Anselm Clavé (c. Doctor Carulla, 1) perquè hi puguin participar tots els nens i nenes que han estat rebent classes per part de monitors del club, acompanyats dels seus pares i mares —i també de tots aquells que tinguin ganes de passar una estoneta davant del tauler— i així cloure les classes d’aquest curs en un ambient distès i festiu.

Tot seguit, l’1 de juny se celebrarà al parc de Can Mercader (Ctra. de l’Hospitalet, s/n) la Nit de l’Esport de Cornellà, on hi anirem per recollir els premis al millor jugador de la temporada i per l’ascens de l’equip sènior a la 1a categoria provincial. Allà també ens hi trobarem amb entitats amb les que alguns socis tenim vincles familiars, com és el cas del Club Basket Almeda.

El dissabte 9 de juny organitzem el 6è Campionat de Festa Major de Ràpides «Ciutat de Cornellà», obert a tots els jugadors d’escacs, federats o no, que hi vulguin participar. Encara sou a temps d’inscriure-us-hi!

I una setmana més tard, el dissabte 16 de juny serà un no parar: pel matí, començarem amb el IV Campionat Inter-Escolar «Els Pins», per a nens  i nenes de 6 a 12 anys i en el que estem segurs que tots, socis, pares, mares i, per suposat, els nens i nenes que hi participin, ens ho passarem, com sempre, d’allò més bé.

Després del dinar i una bona migdiada estiuenca, prepareu-vos per a la nit: de 22:00 a 2:00 h ens trobarem al Poliesportiu de Sant Ildefons (Av. Línia Elèctrica, 1) per jugar, comentar posicions i seguir aprenent escacs, dins del marc de les nits insòmnia organitzades per l’Ajuntament de Cornellà. Si teniu calor i no podeu dormir, esteu convidats a acompanyar-nos davant d’un tauler d’escacs.

I per a aquells a qui l’ELO també els hi treu el son, aquí teniu una web per calcular quant pugeu —o baixeu— en el vostre ELO: http://www.maskeret.com/mecca/elo_fide.htm. O també us podeu baixar aquest full de càlcul d’ELO. Trobareu més informació a la pàgina d’Altres enllaços d’interès.