El dissabte 9 de juny celebràvem el nostre Torneig anual de ràpides, ja en la seva 6a edició. Enguany vam tenir 28 participants. Per nosaltres, un èxit, tenint en compte que no es va publicar a AjedrezND i tot i així vam superar la participació de l’any anterior.

Com molts sabeu és un torneig obert, en el que pot jugar qualsevol escaquista, estigui federat o no. De fet, un dels participants, que feia anys que no jugava, em va comentar: «Tenia dues opcions: o quedar-me a casa llegint el diari o aprofitar i venir aquí a passar una bona estona.» Com bé podeu deduir no es va quedar a casa i ens va acompanyar durant les nou rondes del Torneig.

Després d’uns petits problemes informàtics inicials —com diuen els programadors, «els programes fan el que fan, no el que tu vols que facin»—, varen començar les partides. Les rondes es van anar succeint una darrera l’altra de forma que alguns ja no sabíem ni quina estàvem jugant fins que va arribar l’hora del pati i ens vam asserenar una mica.

Finalment, el Torneig se’l va endur en Carles Grau, seguit d’en Josep Sort i de Francisco Moratinos. A la pàgina relativa al Torneig de ràpides hi podreu trobar la classficació completa i també una versió en PDF més completa encara.

Tot seguit podeu veure la galeria de fotos del Torneig que va fer el reporter oficial del món dels escacs, en Javier Robla, del CE Agustí. En aquest enllaç hi podreu trobar la crònica que en va fer.