Totes les coses requereixen el seu temps. Per això he trigat una mica en publicar aquest comentari sobre el 5è Torneig de Ràpides de la Festa Major de Cornellà. De vegades les ganes i el temps no van sempre de la mà.

El torneig es va celebrar el 25 de juny d’enguany, una data no massa propícia, entremig del pont de Sant Joan. Tot i així hi van participar finalment 27 entusiastes escaquistes.

En un ambient distès però concentrat –el seny davant la rauxa de la Festa Major– es van disputar les nou rondes que establien les bases. L’organització va estar a l’alçada, tot i que ja hem pres nota d’algunes millores que s’aplicaran l’any vinent.

Un instant del torneigELOs diversos i gent sense federar (els hem posat un ELO 1700, seguint la normativa de la FCE), al final es va imposar Matías Mingo, del Barberà, que era qui tenia l’ELO més alt. Però pel mig les coses no van estar tan clares i hi va haver alguna que altra sorpresa. Les ràpides ja ho tenen això.

La classificació final la trobareu, en format PDF, en aquest enllaç: Class5eRapides2011.

També podeu veure una galeria de fotos, realitzades pel Kocar i la seva xicota –l´’unica fèmina entre tanta barba, a banda de la regidora de Sant Ildefons, que arribaria més tard a lliurar els trofeus–, en aquest enllaç: https://skydrive.live.com/?cid=87fe94e4c5099edf&sc=photos&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&id=87FE94E4C5099EDF!222&sff=1#cid=87FE94E4C5099EDF&id=87FE94E4C5099EDF!234&sc=photos

Un comentari final: entre els participants, un col·lega del CE Agustí, que, entre partida i partida, encara va tenir temps de fer de fotògraf i l’endemà ja havia penjat al blog del centre (http://www.ceagusti.blogspot.com/) un article sobre el torneig, on trobareu més fotos i alguns vídeos complementaris. Chapeau, Javier, per la teva celeritat.