VP30cartellCom cada any, a l’inici de la tardor (encara que no ho sembli), comença una nova edició del famós Torneig d’Escacs «Viejo Piano», amb abundosa participació de «doblados», sis aquest any, la tercera part del total de participants.

A l’esquerra teniu un dels cartells de l’edició d’enguany, obra del jove dissenyador Sinuhé Mayorga. I diem un perquè n’ha fet ni més ni menys que sis, un per peça. Els podeu veure tots si aneu a aquesta cocteleria de l’Hospitalet de Llobregat. On també, si voleu i mentre gaudiu analitzant alguna de les partides que s’hi juguin, podreu prendre una “relaxing cup of café con leche en la calle Mayor”.
RelaxingCup

Enguany també podeu seguir el desenvolu-pament del torneig des de la nostra web, accedint a la pàgina Torneig d’Escacs «Viejo Piano», dins de la pestanya d’Activitats.

De moment, i després de les dues primeres rondes, es destaquen Antonio Serrate i Jordi Aznar, els únics que han guanyant ambdues partides. Com a anècdota —històrica— cal esmentar que en la primera ronda es van produir cinc (5!!!) taules, una cosa inèdita en el torneig —i en molts tornejos amb molts més participants—, fins i tot si analitzem totes les rondes.